Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag of een klacht? Laat het ons weten, we helpen je graag.

085 060 9300

Veelgestelde vragen

Vanaf €35 aan boodschappen komen wij al langsrijden.

Bestellingen onder de €35 kun je ook plaatsen, echter worden deze niet bezorgt. Deze kun je ophalen in onze boerderijwinkel.

We bezorgen in een steeds groter wordend gebied rondom onze thuisbasis Loenen aan de Vecht. Door aanhoudende groei blijven we uitbreiden.

Controleer hier aan de hand van je postcode of we al bij jou bezorgen.

We leveren elke woensdag tot en met zaterdag in ons hele verzorgingsgebied. Jij kiest de bezorgdag die jou het beste past.

Wanneer je een bestelling plaatst informeren we je de dag voor levering per mail hoe laat wij verwachten voor de deur te staan.

Woensdag tot en met vrijdag leveren wij tussen 15:00 – 20:00 uur en op zaterdag tussen 11:00 – 16:00 uur.

Ja, echter: hoe groter de waarde van de bestelling hoe minder je betaalt. De bezorgkosten bouwen zich als volgt af:

Waarde bestelling Bezorgkosten
€ 35,00 – 49,99 € 7,50
€ 50,00 – 74,99 € 5,00
€ 75,00 – 99,99 € 2,50
vanaf € 100 gratis

Ja, dat kan!

Bestellingen onder de €35 aan boodschappen bezorgen wij niet. Voor bestellingen boven de €35 aan boodschappen kun je de optie tot ophalen selecteren. Wij zetten je bestelling dan klaar op de door jou geselecteerde ophaaldag. Bezorgkosten komen hierdoor uiteraard te vervallen.

Oostkanaaldijk 11, 3632 GA, Loenen aan de Vecht.

De boerderijwinkel is een zelfstandige landwinkel met een eigen assortiment die tevens als ophaalpunt dient voor bestellingen geplaatst op onze webwinkel. De ophaaltijden voor bestellingen van de webwinkel zijn:

Ophaaltijden voor bestellingen:
Wo: 14:00 – 18:00 uur.
Do: 14:00 – 18:00 uur.
Vr: 14:00 – 18:00 uur.
Za: 10:00 – 17:00 uur.

De coronacrisis raakt ons allemaal, ook ons. We doen dagelijks ons uiterste best om jou als klant de meest verse en gezonde producten te leveren. Daarin voelen we onze verantwoordelijkheid, juist nu het zo belangrijk is je weerstand tegen ziektes op te bouwen.

Ons kantoorpersoneel werkt vanuit huis. Per mail, telefoon en videovergaderingen wordt thuis verder gewerkt om de levering van jou bestellingen te organiseren en steeds onze website en dienstverlening te verbeteren.

Voor ons magazijnpersoneel hebben we een extra ruime opzet gerealiseerd van de productstellingen. Zo kunnen onze collega’s jouw bestellingen verzamelen terwijl onderling de gepaste 1,5 meter afstand gehouden wordt.

Persoonlijike hygiëne was altijd al belangrijk voor ons. Medewerkers wassen en desinfecteren hun handen voordat ze in het magazijn aan de slag gaan. Collega’s die zich niet 100% fit voelen blijven thuis.

Bezorging doen wij contactloos. We zetten je bestelling voor de deur, bellen aan en nemen gepaste afstand (minstens 1,5 meter) om te zien of er iemand opendoet om de boodschappen aan te nemen.

Wanneer je een bestelling ophaalt in onze landwinkel houdt dan alsjeblieft minstens 1,5 meter afstand tot andere klanten en ons winkelpersoneel. We zullen er op toezien dat er niet teveel mensen tegelijk in de winkel zullen zijn. Gelukkig is er voldoende ruimte op ons erf om even buiten te wachten tot je veilig je bestelling kan ophalen in de winkel.

Wanneer u vragen heeft over corona en de gevolgen hiervan kunt u altijd een mailtje sturen naar [email protected] of bellen met ons op 085-0609300.

Alleen samen krijgen we het coronavirus eronder. We hebben vertrouwen dat er wederzijds begrip getoont wordt. Blijf veilig en gezond.

Staat je vraag er niet tussen? Wij beantwoorden hem graag. Je kunt ons bereiken op 085 060 9300 of gebruik maken van het contactformulier.